Za starše

TPL_IN
TPL_BY
Ustvarjeno: 22 marec 2013

 

nasilnežiNasilje je posledica čustvenega odziva na neko situacijo in vedno nekaj sporoča. Je lahko odraz nestrpnosti in nekonstruktivnega reševanja konfliktov.

Nasilno vedenje je izbrano vedenje in izbran čustveni odziv na situacijo. Kaj storim, ko me nekdo "izziva"? Kako obvladujem lastna čustva?

Preberite več: : Vloga staršev pri preprečevanju nasilja v šoli
TPL_IN
TPL_BY
Ustvarjeno: 27 november 2012

 

Učitelji OŠ Starše in POŠ Marjeta smo si v lanskem šolskem letu zadali nalogo, da domačim nalogam posvetimo večjo pozornost. Tu mislimo že na dajanje oziroma izbiro nalog ter posledično pregledavanje in preverjanje le-teh. S projektom in cilji dela smo seznanili učence, k aktivnemu sodelovanju pa povabili tudi starše. Že konec lanskega leta so oboji izpolnili anketo, s katero so odgovorili na različna vprašanja, vezana na domače naloge. Učitelji smo učence na razrednih urah in v okviru posameznih predmetov podrobno seznanili s pomenom delanja nalog in cilji, ki jih ob tem dosežejo. Za starše smo v novembru pripravili poučen roditeljski sestanek na temo učenja in delanja domačih nalog.

DSC 0183

Preberite več: : Domače naloge in učenje

Da bi vam zagotovili čim boljšo uporabniško izkušnjo, naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ve o tem ....

Strinjam se z uporabo pikotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information