Skoči na glavno vsebino

V sredo, 1. septembra, se je v novem šolskem letu pričel pouk tudi v POŠ Marjeta. Šola je učence pričakala okrašena z baloni, da je lahko bil dan res nekaj posebnega. Že po osmi uri so počasi začeli prihajati prvi nadebudneži, učenci 2., 3. in 4. razreda – prvošolci so svoj prav poseben in svečan dan doživeli v Staršah – in se postavili k oznaki, ki je nakazovala njihovo mesto. Pred pol deveto pa je bil pred podružnico že pravi živ-žav. Učence je spremljalo tudi nekaj staršev.

Na pragu šole je prisotne, učence, starše in sodelavke, s prijaznimi in spodbudnimi mislimi pozdravila učiteljica Daša Jakol, vodja podružnice, seznanila pa jih je tudi z organizacijo dela na šoli in spremembami, ki jih prinaša RaP (razširjeni program). In že je napočil težko pričakovani trenutek, ko so se učenci skupaj s svojimi razredničarkami podali v notranjost modre zgradbe.

V dveh šolskih urah so se na začetku seveda pozdravili, nekateri na novo spoznali, malo poklepetali o minulih počitnicah, pregledali sezname, urnike in še veliko drugega, kar pač sodi v prvi dan novega šolskega leta. Uri sta prehitro minili in s prvimi vtisi so se naši mali modreci odpravili domov.

Prilagajanje dostopnosti spletišča