Skoči na glavno vsebino

Vsako življenjsko obdobje se začne, traja in se nekoč neizbežno konča. Tako se je 14. junija letos končalo devetletno šolanje učencem obeh 9. razredov naše šole. Praznično so ga zaključili z VALETO, zadnjo skupno prireditvijo, kamor so povabili vse, s katerimi so imeli opravka v času šolanja, ter seveda starše, brate, sestre, babice, dedke.

Lepo urejeni mladostniki so v programu zaplesali, sami in skupaj s starši, izvedli različne skeče, zapeli in še kaj ter pričarali prijetno praznično vzdušje. S filmčkom in s fotografijo v zvezdici na sceni pa so v program nežno vključili tudi še zelo živ spomin na sošolca, ki žal tokrat ni mogel biti z njimi.

Učenci so se ob koncu programa razrednikoma, sorazredničarki in nekdanji razredničarki zahvalili za trud. Nato so iz rok ravnatelja Franca Kekca in razrednikov Lidije Pahor in Saša Hovnika prejeli zaslužena spričevala, knjižne nagrade in cvetlico sončnico, iz rok podžupana Aneja Lukana pa najuspešnejši še priznanja, zlate petke in vrtnico. Slednji so učencem namenili še spodbudne besede ob tako pomembni prelomnici, kot je zaključek osnovne šole, in jim zaželeli vse dobro na nadaljnji življenjski poti.

Na valeto smo bile od nekdanjih učencev povabljene tudi učiteljice POŠ Marjeta. ki smo se je seveda udeležile.

Prilagajanje dostopnosti spletišča