Skoči na glavno vsebino

DPM Starše se je ponovno odločilo podariti predstavo učencem OŠ Starše in POŠ Marjeta. V ta namen so povabili člane Miškinega gledališča, ki so zaigrali predstavo Pesmice s podstrešja. To je bilo v petek, 16. 6. 2023. Med igralci je bil tudi znani glasbenik Dejan Krajnc, ki so ga učenci poznali že iz Poskočnih muzikantov in je med njimi požel veliko navdušenja – tudi zaradi prav posebne pričeske.

Na spletni strani omenjenega gledališča piše:

»Pripravili smo čisto novo, posebno, drugačno in neponovljivo gledališko glasbeno predstavo, ki bo navdušila majhne in velike!

V predstavi se odvija glasba v živo, saj ima le-ta svoj poseben čar, ki ga ne more pričarati nobena zgoščenka.

Predstava se odvija na zaprašenem starem podstrešju, kjer se s pomočjo Poskočnega Dejana, deklice Tinke Vijolinke, Muzikalčka Martina in Madam Note prebudi čarovnija in se obudijo stare slovenske otroške ljudske pesmi.«

Ob koncu je bilo vzdušje v telovadnici »ta pravo« za dolg vlak, ki je v svoje vagone sprejel prav vse učence. Pa naj kdo reče, da se mladi ob pravi motivaciji ne znajo zabavati!

 

Društvu prijateljev mladine Občine Starše, s predsednico Marto Stepišnik na čelu, se iskreno zahvaljujemo za podarjeno predstavo!

 

Vir.: https://www.miskinogledalisce.com/pesmice.html

Prilagajanje dostopnosti spletišča