Skoči na glavno vsebino

Glede na dane razmere se je proslava pred praznikoma – božičem ter dnevom samostojnosti in enotnosti – v OŠ Starše in POŠ Marjeta odvila na daljavo, enako kot prejšnje leto. Mentorici prireditve sta bili učiteljici Metka Vavh in Ida Borak. Točke posameznih razredov, ki sta jih zbrali, so bile pod skrbnimi rokami učiteljice računalništva Mete Krajnc posnete vnaprej, opremljene s podatki in povezane v smiselno celoto.

Proslavo so si učenci obeh šol pogledali 24. 12. 2021 ob 9.00. Seveda se je začela z odpeto himno, učenci posameznih razredov pa so plesali, peli, deklamirali, igrali na inštrumente … Zadnje minute filma so bile rezervirane za ravnateljev nagovor učencem in zaposlenim, z dobrimi željami pred prazniki.

Iz POŠ Marjete je OPZ Marjetica pod vodstvom učiteljice Klavdije Topolinjak zapel pesmi Dedek Mraz in Bele snežinke, učenci prve triade so se predstavili s skupno točko Plesni vlak (mentorice Klavdija Topolinjak, Maja Žnidarič, Daniela Šabeder), četrtošolci pa so zapeli in deklamirali pesem Za poredne otroke (mentorica Daša Jakol).

Prilagajanje dostopnosti spletišča