Skoči na glavno vsebino

V mesecu septembru in oktobru smo na POŠ Marjeta izvedli dva športna dneva. Prvi je potekal 4. septembra, ko so se učenci prve triade pomerili v Ajdinem teku in športnih igrah. Za odlično opravljeno delo so od Športne zveze Maribor prejeli majčke in zaslužene medalje.

V četrtek, 8. 10. 2020, pa so učenci 1. in 2. razreda POŠ Marjeta pod streho spravili že drugi športni dan. Odpravili so se na daljši pohod proti Rošnji in nazaj v Marjeto. Vreme je bilo kot naročeno, topel in sončen jesenski dan. Ne samo, da so se temeljito razgibali, tudi veliko novega so se naučili in pri tem nadvse uživali. Tretješolci pa so drugi športni dan opravili kar na daljavo, saj so zaradi karantene delo opravljali od doma. Zagotovo pa jim bosta oba dneva še dolgo ostala v lepem spominu. (Maja Žnidarič)

Učenci 4. razreda so svoj prvi športni dan opravili prav tako 8. oktobra – pohod na Pohorju (Osankarica, Trije kralji). Tudi drugega naj bi opravili v oktobru (športne igre z učenci 4. a na igrišču v Prepoljah), toda zaradi izrednih razmer ga bodo opravili spomladi. Upajmo, da bo prijetno druženje takrat možno.

 

Prilagajanje dostopnosti spletišča