ŠPORT ŠPAS – MEDGENERACIJSKO DRUŽENJE

Kategorija: Prispevki učiteljev
Napisal: Meta
Ustvarjeno: 30 november -0001

sportspasPrejšnji četrtek, 10. 5. 2018, je v Prepoljah potekala prireditev Šport špas, ki sta ga pripravili OŠ Starše in POŠ Marjeta. Tako smo se, učitelji in učiteljice z učenci obeh šol, odpravili na prijetno druženje več generacij z namenom, da obudimo nekdanje vrednote medsebojnega druženja družin, medgeneracijsko sodelovanje in solidarnost. Osrednje dogajanje skupnega druženja in gibanja je bil pohod in športne igre na igrišču v Prepoljah. Ob športnih igrah so se udeleženci lahko okrepčali s pražencem. Predstavila so se lokalna društva, PGD Prepolje pa je omogočilo učencem izvajati gasilsko vajo z brizgo.

Najmlajšemu in najstarejšemu udeležencu, najštevilčnejši družini ter vsem prostovoljnim društvom, ki so sodelovali na prireditvi, je ravnatelj Franc Kekec podelil priznanja in nagrade.

Skupaj smo preživeli prijetno dopoldne ob medgeneracijskem druženju, zato se veselimo in upamo, da to srečanje ponovimo tudi naslednje leto.

Da bi vam zagotovili čim boljšo uporabniško izkušnjo, naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ve o tem ....

Strinjam se z uporabo pikotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information