Predavanja za učence in starše

Kategorija: Zgodilo se je ...
Napisal: Daša Jakol
Ustvarjeno: 04 februar 2018

DSC 0007V četrtek, 1. 2. 2018, smo v OŠ Starše pripravili vzgojno predavanje o vrednotah in vzgoji za učence obeh šol in njihove starše. Povabili smo predavatelja Miho Kramlija iz Neodvisen.si.

V dopoldanskem času je omenjeni predavatelj učencem po posameznih triadah na zelo dostopen in starostni stopnji primeren način približal vrednote, ki naj jih ima sleherni od njih. Vsebino je gradil skozi vrednoto prijateljstvo.

DSC 0003Popoldne je skupaj s starši razmišljal o Vzgoji, razpeti med radostjo in pastmi (naslov predavanja). Starše je seznanil z različnimi oblikami odvisnosti in jih poučil, kako ravnati v primeru, ko se soočijo s podobno situacijo. Nakazal jim je tudi, kako naj vzgajajo svoje otroke v posameznem starostnem obdobju, da bodo čim bolj uspeli pri svojem odgovornem poslanstvu.

Po predavanju je bila februarska govorilna ura, kjer smo razredničarke staršem med drugim predale tudi polletna spričevala njihovih otrok.

Pred predavanjem smo se z učenci POŠ Marjeta udeležili razstave o holokaustu in Romih, ki je bila postavljena v starški šolski knjižnici. Knjižničarka Leonida Babič in učenke 9. razreda so ob ogledu učence seznanile z vsebino razstavljenih knjig in prikazanih plakatov. 

Da bi vam zagotovili čim boljšo uporabniško izkušnjo, naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ve o tem ....

Strinjam se z uporabo pikotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information